Loonadministratie

Loonadministratie

Wij werken met het onlinesalarispakket Nmbrs®. Nmbrs® is een revolutie op het gebied van HR- en salarissoftware en biedt meer functionaliteiten dan een standaard salarisapplicatie. Hierdoor kunnen wij onze klanten bedienen met de beste software en adviezen.

De onderstaande functionaliteiten bieden wij:

Klantlogins
Via klantlogins geef je klanten, managers en medewerkers gemakkelijk toegang tot de meest actuele gegevens. Je kunt zelf gemakkelijk instellen welke gegevens ze precies mogen raadplegen.

Directe invoer van mutaties
Via het onlinesysteem is het mogelijk om klanten rechtstreeks mutaties te laten invoeren. Je hoeft dus niet meer te werken met aparte importbestanden of aanlevering via de mail. Ook kunnen werknemers zelf declaraties indienen. Dit bespaart enorm veel tijd.

Digitaal dossier
Met het gebruik van deze applicatie wordt papieren dossiervorming overbodig. Je kunt documenten van werknemers (zoals arbeidsovereenkomsten, kopie ID of loonbelastingverklaringen) uploaden.

Functionering en beoordeling
Je kunt eenvoudig functionerings- en beoordelingsgesprekken vastleggen en daarnaast de (vervolg)actiepunten registreren en opvolgen. Je kunt signalen instellen zodat er nooit meer een gesprek vergeten wordt.

Koppelingen
Er zijn diverse integraties met pakketten voor bijvoorbeeld boekhouding, planning, support, recruitment en accountancy. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing aangezien handmatig invoerwerk overbodig wordt.


Daarnaast bieden wij een samenwerking met een Arbodienst aan, die tegenwoordig verplicht is. Zo houdt u het ziekteverzuim onder controle.

TOP